Technikák, trükkök a könnyebb tanulásért.

A memória és a figyelem fejleszthető. Ahhoz, hogy könnyebben és gyorsabban tanuljunk, meg kell tanulnunk tanulni. Egyéni konzultáció keretében várok felnőtteket, fiatal felnőtteket, hogy feltérképezzük a tanulási problémák okait és személyre szabva tanulásmódszertani stratégiatárat alkossunk a hatékonyabb egyetemi, főiskolai tanulás, nyelvtanulás érdekében.

Az önszabályozó tanulás az, amikor a tanuló maga szabályozza a gondolatait, érzelmeit (unalmát, szorongását), viselkedését (koncentrációját, figyelmét) és az elkötelezettségét. Ilyenkor a tanuló szívesen, örömmel, kényszerítés nélkül és könnyen tanul meg bármit. Ilyenkor nem az iskolai, munkahelyi elvárásoknak akar csupán megfelelni, hanem saját magának tanul.

Az egyéni tanulásmódszertani tréning abban segít, hogy a tanulás könnyebbé, gyorsabbá, élvezetesebbé váljon a speciális tanulásmódszertani technikák segítségével.

A tanulásmódszertani konzultáció része egy ötvenperces figyelem-, memória-, szövegértés-, tanulástechnika-szűrés, ezt követően részletes visszajelzés a képességekről, majd a tanulás akadályainak elgördítésére alkalmas gyakorlatokból egy saját tanulásmódszertani eszköztár összeállítása. Mindezek mellett a teljesítményszorongás csillapítására és a figyelem fókuszának erősítésére relaxáció elsajátítása is elengedhetetlen.

Ha szeretne megtanulni tanulni, jelentkezzen be hozzám tanácsadásra telefonon!

Időpontfoglalás

Kérjen időpontot a +36 20 428 9697-es telefonszámon.

Iratkozzon fel a hírlevelemre!

Ha szívesen olvasna többet a harmonikus párkapcsolatokról, a jól működő családról, a játékos gyermeknevelésről, a pozitív pszichológia erejéről és egyéb érdekes témákról, akkor iratkozzon fel ingyenes hírlevelemre itt:

⁦ ⁦Elfogadom a Felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi nyilatkozatot.