Ha nem tud eljönni, online is tudunk dolgozni.

Online pszichológiai tanácsadás – mit jelent ez? Ha nem tud személyesen eljönni, az online pszichológiai tanácsadást is igénybe veheti.

Nincs lehetősége személyes találkozásra

  • a munkabeosztása miatt, mert mindennap sokáig dolgozik
  • a távolság miatt, mert nem budapesti
  • a helyhez kötöttsége miatt, mert kismama, kisgyermekes anyuka vagy beteg
  • a teljes anonimitásra való igénye miatt?

Az internet adta lehetőségekkel élve gyorsan és könnyen, ugyanakkor a személyes terápiához hasonlóan rendszeresen és a szakma kereteit megőrizve tudunk együttműködni. Míg a személyes munka során személyes találkozókon, az online pszichológiai tanácsadás során skype-on át beszélgetünk.

Tesztek, feladatok, kérdések és válaszok ugyanúgy az online pszichológiai tanácsadás részei. Mielőtt a tényleges munkát elkezdjük, ugyanúgy megbeszéljük a közös munkánk feltételeit, hogy milyen témán, milyen módszerrel és meddig dolgozunk együtt, így el tudja dönteni, ez a forma a legmegfelelőbb-e Önnek.

Mielőtt elköteleződne a közös munka mellett, az első, ingyenes levélváltás során átgondolhatja, szimpatikus-e mindez Önnek, és fizetnie átutalással csak azután szükséges, ha úgy gondolja, ez a pszichológiai tanácsadási mód segítene Önnek.

Amennyiben kérdése van az online tanácsadással kapcsolatban, kérdezzen bátran, írjon e-mailt!

Írjon levelet!

Írjon üzenetet a láblécben található elektronikus űrlap kitöltésével vagy hívjon fel a +36 20 428 9697 telefonszámon, és megbeszéljük az online pszichológiai tanácsadás menetének részleteit!

Illusztráció: online pszichológiai tanácsadás (a képen egy laptop és egy okostelefon látható)