Szülőkonzultáció a könnyebb gyereknevelésért

A gyermek legbiztosabb támasza a szülő. De mi van akkor, ha a szülő nem biztos a dolgában? Ha szülőként kimerült, és úgy érzi, belefáradt már a hisztikbe, nem akar többé könyörögni, nem csökken a gyermeke szorongása, továbbra is viselkedési problémákkal küzdenek, valamilyen módon vissza kell állítani a vidám családi hangulatot és meg kell találni mindenki részére a feltöltődés lehetőségét.

Szülői hatékonyság programom azoknak a szülőknek készült, akik szeretnének könnyebben szót érteni a gyermekükkel és készek olyan gyermeknevelési módszereket, trükköket tanulni, melyekkel játékosan oldhatók meg a problémák.

Ízelítő a Szülői hatékonyság tréning tartalmából:

  • Hogyan segíthetünk a nagy testvérnek elfogadni egy kicsi érkezését?
  • Hogyan oldható a gyermek szorongása?
  • Hogyan kezeljük a gyermekkori hisztit?
  • Ha nem akarunk könyörögni a gyermeknek, akkor hogyan vegyük rá az együttműködésre?
  • Hogyan lehet örömteli a dackorszak és pozitív élmény a gyermeknevelés?

A Szülői hatékonyság tréning általában 3-4 alkalmas egyéni tréning, mely során megtanulhatja a hatékony gyermeknevelési trükköket. Ezen alkalmak során követjük, hogyan használhatóak egyéni problémái megoldására. Ha szeretné könnyedebbé tenni a gyermeknevelést, hívjon fel időpontért!

Addig is hasznos olvasnivalókat talál a témában a blogomon a Gyermeknevelés rovatban.

Időpontfoglalás

Kérjen időpontot a +36 20 428 9697-es telefonszámon.

Iratkozzon fel hírlevelemre itt!

Ha szívesen olvasna többet a harmonikus párkapcsolatokról, a jól működő családról, a játékos gyermeknevelésről, a pozitív pszichológia erejéről és egyéb érdekes témákról, akkor iratkozzon fel ingyenes hírlevelemre itt:

⁦ ⁦Elfogadom a Felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi nyilatkozatot.