Intenzív egyéni vagy csoportos stresszoldó módszer 

Az autogén tréning intenzív stresszoldó technika. A tapasztalatok szerint 5-10 perc autogén tréning 2-3 órányi alvással egyenértékű az idegrendszer számára. Ez azért van, mert az autogén tréning olyan mértékű tehermentesítést biztosít az izmok lazítása révén, mely segít kimerültség, fáradtság, szorongás, alvászavarok kezelésében, teljesítményproblémák és stressz miatt kialakult pszichoszomatikus betegségek esetén, hatása ugyanis a testi szint mellett néhány gyakorlás után már a lelki szintre is kihat.

Rendszeresen autogén tréninggel relaxálnak a katonák, az űrhajósok, kismamák, orvosok, pszichológusok, pszichiáterek, és olyan munkakörben dolgozók, akiknek szükségük van egy gyors, kevés időt igénylő, de hatékony stresszelvezető módszerre.

Az autogén tréninget csak egyszer kell megtanulnunk, tréner vezetésével egyéniben vagy csoportos tanfolyamon 8-10 alkalom alatt elsajátíthatjuk, és aztán egész életünkben használhatjuk.

Akik egyszer megtanulták, azok a tapasztalatok szerint mindennap végzik, mert olyan fontossá válik, mint a napi fogmosás- és elvégezni sem tart sokkal tovább.

Az autogén tréninggel kapcsolatos leggyakoribb kérdések és válaszok megtalálhatók a blogomon: Mire jó az autogén tréning?

Időpontfoglalás

Kérjen időpontot a +36 20 428 9697-es telefonszámon.

Autogén tréning, illusztráció: a képen egy fűben fekvő, mosolygó, boldog nő látható